Cursussen

Individuele proefles

Tijdelijk gratis! – normaal € 20,00 (€24,20 voor studenten >21 jaar)

 

Cadeau Bon

Cadeau bonnen zijn beschikbaar. Zie de Individuele lespakketten voor prijzen. Wij kunnen ook onafhankelijke advies geven over het kiezen van een instrument om te beginnen.

 

Groepslessen (2-6 leerlingen) vanaf €11.75 per les!

Beginnerslessen worden aangeboden in groepen van 2 tot 6 studenten – waar de basis wordt bijgebracht in een leuke en stimulerende groepsles. Na het eerste jaar moedigen wij de getalenteerde studenten aan om privélessen te volgen. Dit doen we omdat iedere student zijn doelen en interesses ontwikkelt op eigen tempo. Vermelde Prizen per klant:

Neem contact op voor meer informatie

 

Ensemble Vaardigheden

Studenten die momenteel een instrument leren, kiezen een ensemble om op aanbeveling van hun hoofdleraar mee te doen om ritmisch, luisterend, kijkend en muzikaal te zijn in een groepsomgeving. Elk semester culmineert in een optreden in concert.

 

Individuele lespakketten voor volwassenen (>21 jaar) of thuis-leerpakketten

Als volwassene heb je vaak een onvoorspelbare agenda. Studenten die de lessen thuis volgen hoeven geen rekening te houden met vakantiedata. Volwassenen en thuislerende studenten kunnen een pakket uitkiezen dat aansluit bij hun behoeften en kunnen op afspraak les volgen bij hun leraar.

12 Lessen

15 Lessen (met gratis blanco bladmuziek boek)

20 Lessen (met gratis blanco bladmuziek boek en lesboek)

25 Lessen (met gratis blanco bladmuziek boek, lesboek en een extra gratis les)

*(Studenten ouder dan 21 jaar excl. 21% btw)

Lessen aan huis zijn mogelijk bij een minimumduur van 60 minuten. Er wordt €10 extra gerekend ter compensatie van de reistijd van de leraar.

Privélessen Instrument (Studenten onder 21 jaar)

Eén op één onderwijs in de basis van de muziek vormt het hart van het muziekonderwijs. Hier worden de basisprincipes van de techniek en muzikaal begrip bijgebracht met behulp van het gekozen instrument. Hoewel lessen in tweetallen ook mogelijk zijn, raden wij privélessen aan. Iedere leerling heeft tenslotte een eigen tempo en behoeften.

Bij betaling in 1 keer  3% korting

*alleen voor leerlingen jonger dan 5 jaar

Glee Club / Pop Choir met Mischu Laikah 15:30 – 17:00 Zaterdag

Deze cursus richt zich op het ontwikkelen van ‘close harmony’ in een groep met hedendaags repertoire, evenals luisteren, ensemble en presentatie vaardigheden

28 Sessies

Kosten: 446 or 40.55 p.m.

 

Rock Band (1-4 spelers)  15:30 – 17:00 Zaterdag

Jamsessies onder toezicht in onze volledig uitgeruste studio. Rockbandsessies op weekdagen gedurende de zomervakantie ( 20 juli-31 augustus ). Leer een klassieke ‘rockcover’ en test je skills tijdens op het opnemen van een demo. Kom gezellig meedoen!

28 Sessies (zie boven)

Kosten: 446 or 49.55 p.m. (9 Maandelijks)

Optreden

Aan het eind van elk semester krijgen de studenten de kans een live optreden te geven. Hier kunnen studenten en leraren hun harde werk delen en vieren met ouders en andere geïnteresseerden.

Kinderen Muziekprogrammas (1-6 jaar)

Early Birds (1-2), Early Childhood (2-4), Music Preparation (4-6) zijn de muzikale cursussen speciaal ontwerpen voor jonge kinderen die willen iets over de wereld van muziek weten. Door spelletjes, zang, dans en beweging beginnen de kinderen hun reis om muziekliefhebbers te worden.

Vrijdagsmiddags –  2de verdieping, Mooov, Binkhorstlaan 135, Den Haag

Zaterdagsochtends – Elckerlyc International School, Klimopzoom 41, Leiderdorp

Muziektheorie (vanaf 7 jaar)

Door middel van verschillende groepslessen in theorie en zang wordt algemene kennis en een hoger niveau van muzikaal vakmanschap bijgebracht. De zangtraining concentreert zich op intervaltraining (solfeggio), waarbij ook de examenvereisten voor de Trinity Guildhall en ABRSM examens worden geleerd. Ritme-training draagt bij aan het herkennen en ontdekken van ritme en slag in zowel simpele als complexe klassiekers. Deze cursus wordt gratis aangeboden aan studenten die een jaarprogramma volgen.

Schooljaar 2015-2016

Zaterdag 10:30 – 11:15
Locatie: 2e verdieping, Mooov, Binckhorstlaan 135, Den Haag

Gratis voor bestaande Virtuosi studenten die een jaarprogramma volgen. Voor nieuwe en terugkerende studenten geldt een tarief van € 300.

Music Appreciation Cursus (voor volwassenen)

Wilt u klassieke muziek graag beter begrijpen en waarderen? Virtuosi biedt een Music Appreciation cursus aan voor volwassenen die muziek beter willen begrijpen en anders willen beleven. In de cursus (opgezet door mezzosopraan en Cambridge alumni Emma Brown) bekijken, beluisteren en bespreken cursisten Westerse muziek in verschillende contexten: film, theater, kerk, concerthal en arena. De nadruk ligt niet op muziekgeschiedenis of algemene kennis, maar op het leren van de vragen die we onszelf kunnen stellen tijdens het beluisteren van muziek die ons de muziek beter doen begrijpen en doen beleven. Na deze cursus kunt u optimaal genieten van toekomstige concerten en opnames. De cursus gaat door bij voldoende aanmeldingen. De cursus wordt gegeven op maandagen (5 keer) van 19:30-21:00 uur.

5 lessen van 90 minuten

Lesgeld: € 90,75 (incl. 21% btw)

Zomerprogramma: reguliere instrumentale lessen in juli en augustus

Reguliere instrumentale lessen worden in de zomermaanden gegeven in onze studio’s aan de Mooov voor de studenten die aanwezig zijn tijdens de zomer. Raadpleeg ons voor het einde van juni als je graag lessen wil volgen tijdens de zomervakantie.

Intensieve weeklange zomercursus

Bovenop het reguliere instrumentale onderwijs gedurende de zomervakantie bieden we een serie intensieve, weeklange, cursus aan voor kinderen ouder dan 7 jaar met als doel het verbreden van muzikaal begrip en de muzikale kennis. Iedere weeklange cursus duurt van maandag tot vrijdag, 3 uur per dag. Onderwerpen zijn onder andere: muzikale theorie, zangtraining, muziekgeschiedenis en praktijkonderwijs gegeven door hooggekwalificeerde docenten.

Lesgeld: € 150